Fikret Karataş profil resmi
Fikret Karataş Prof. Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ
Yayın 29 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 26 TR Dizin Atıf 37
29 Yayın
3 Hakemlik
26 CrossRef Atıf
37 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimya

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, FEN FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

1

1942

Yayınlar

0

373

0

119

0

159

0

179

0

403

0

574

0

300

0

977

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

0

944

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

0

1041

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 847

0

847

1

1942

0

2779

0

2026

0

5947

0

2729

0

2244

0

2711

Çiriş Otu'nda (Asphodelus aestivus L.) Suda Çözünen Bazı Bileşiklerin Araştırılması
Yazarlar: Fikret Karataş , İbrahim Bektaş, Ayşe Birişik, Zeynep Aydın, Ali Kurtul
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6357

0

6357

Yayınlar

3

0

271

2

0

977

TRABZON HURMASI (DIOSPYROS KAKI L.) MEYVELERİNDEKİ A VİTAMİNİ, E VİTAMİNİ, C VİTAMİNİ, BETA-KAROTEN, LİKOPEN, GRELİN, GLUTATYON VE MDA MİKTARLARI
Yazarlar: Fikret Karataş , Zulaiha Gidado Mukhtar, Muhammad Salihu Ibrahım , Yusuf İbrahim Ibrahım
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19033
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 944

1

0

944

FARKLI YUMURTALARIN VİTAMİN, PEPTİD VE MALONDİALDEHİT İÇERİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Fikret Karataş , Aminu Haruna Tela, Sinan Saydam
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18066
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1041

1

0

1041

FARKLI KAYISI ÇEŞİTLERİNDE SUDA ÇÖZÜNÜR BAZI PARAMETRELERİN ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18084
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 847

1

0

847

3

0

2026

2

0

5947

2

0

2729

7

0

2244

1

0

2711

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.